Tijd heelt alle wonden.. Ook dat gapende gat in mijn hart? En lijmt het dan ook die kapotte stukken van mijn hart? Hoeveel tijd heeft dat dan nodig? En wat doe ik in die tussentijd?

Dit klinkt misschien heel dramatisch, maar zo voel ik het. Nou.. nee als ik echt zou zeggen wat ik voel.. verdriet, intens verdriet, leegte, schuld, incompleet, gebroken, boos. Het gemis van Tygo is ondraaglijk. Wij waren 1, waar ik was was hij, ja zelfs op de wc was ik niet alleen.

tijd tygoGelukkig heb ik..

..ook goeie momenten hoor, dan denk ik aan de mooie herinneringen. Gelukkig heb ik Kira (ons stafford teefje), zij steunt me onwijs. Gelukkig heb ik een fantastisch netwerk die me goed begrijpt en opvangt. Gelukkig heb ik begripvolle klanten met hele blije honden die me de dag goed door helpen te komen. Gelukkig heb ik het geluk gehad Tygo in mijn leven te mogen hebben.

Maar die tijd.

Ik merk dat ik door deze rouwperiode mijn werk niet zo kan doen zoals ik zou willen. Alle mail, voicemail, appjes… Mijn reactie is laat. Ik vergeet het of heb er niet de energie voor. De aftermovies/foto’s zijn er weinig, live op Facebook & Insta doe ik liever zonder mijn eigen gezicht. De individuele en groepswandelingen heb ik al wel weer opgepakt, al kunnen de wandelingen soms iets korter zijn dan jullie van mij gewend zijn. Dit omdat mijn energielevel laag is. Weinig slaap, weinig eten, veel verdriet, plus een lange tijd intensief zorgen voor Tygo zijn de oorzaken. Tijd heb ik nodig. En een vakantie. Ja tot rust komen en er even helemaal uit. Dat ga ik doen van 21 t/m 30 maart.

En dan na mijn vakantie..

..hoop ik dat ik weer opgeladen ben. Dat de tijd mijn wonden wat heeft kunnen helen, dat de tijd de scherven van mijn hart aan elkaar heeft kunnen lijmen. En dat ik er vanaf april weer voor de volle 100% ben. Vanaf april wil ik weer volle groepen draaien, mooie filmpjes maken, lange wandelingen lopen, misschien wat nieuwe honden toelaten in de roedels, ik wil ook de bootcamp en het suppen weer starten! #GOALS

En tot die tijd.. ga ik dat plekje zoeken.