hondenuitlaatservice
hondenuitlaatservice kynocompany groepsfoto vlasgat

Hondenuitlaatservice KynoCompany zit vol.

Sorry lieve mensen ik werk helaas niet met een wachtlijst.

Zodra er weer ruimte is, dan vermeld ik dat hier.

GEEN ZORGEN OVER UW HOND DANKZIJ DE HONDENUITLAATSERVICE

Hondenuitlaatservice KynoCompany haalt honden op uit Heerhugowaard.

Voor groepswandelingen haalt hondenuitlaatservice KynoCompany uw hond bij u thuis op en gaat ongeveer anderhalf uur met ze wandelen op verschillende locaties in de nabije omgeving van Heerhugowaard. Afhankelijk van de weersomstandigheden en waar de laatste hond wordt opgehaald laat ik de honden uit. Uitlaatlocaties zijn onder andere; Park van Luna, Waarderhout (aangelijnd of los), Schoorlse Duinen, Heilooërbos, Bergerbos, Petten aan Zee, Egmond aan Zee, Vlasgat of Geestmerambacht. Daarna worden alle honden weer veilig naar huis gebracht. We zijn al met al zo’n 3 á 4 uur op pad incl reistijd.

Een individuele wandeling duurt zo’n 60 minuten. Ik kom dan bij u thuis (alleen Heerhugowaard) en laat de hond uit in zijn eigen omgeving, tenzij anders is afgesproken. Ik breng de hond weer thuis, zorg voor water en kan de hond eventueel voer geven. Voordelen van de individuele wandeling zijn; meer rust voor uw hond, persoonlijke aandacht voor alleen uw hond en afhankelijk van wat uw hond nodig heeft kan ik een stuk training toepassen tijdens de wandeling.

KynoCompany stelt een overeenkomst op (zie afbeelding) waarin u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en u KynoCompany toestemming geeft, middels het sleutelcontract, om uw huis te betreden. Deze tekent u tijdens het intakegesprek. Ook neem ik graag tijdens het intakegesprek uw huissleutel in ontvangst. Het intakegesprek vindt plaats binnen een paar dagen dat u KynoCompany een aanvraag hebt gestuurd voor de hondenuitlaatservice.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Hondenuitlaatservice KynoCompany neemt haar verantwoordelijkheid.

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice meegaat krijgt uw hond een penning aan de halsband of tuig met ‘KynoCompany’ & mijn telefoonnummer erop. Mocht er onverhoopt een hond wegraken, dan zal KynoCompany er al het mogelijke aan doen om uw hond terug te krijgen.

Honden die voor het eerst meegaan met de hondenuitlaatservice lopen de eerste (paar) keer aangelijnd mee, aan de lange lijn. Ik wil graag eerst vertrouwen en een band met uw hond voordat ik deze los laat lopen.

Wanneer er onbekende honden in de omgeving aangelijnd lopen zal ik de roedel bij me roepen of hen eventueel aanlijnen. Andere hondenuitlaatservice’s ga ik uit de weg, net als alle andere wandelaars. Dus ziet u mij lopen en ik wijk uit, dan weet u dat het niets persoonlijks is, maar dat ik dit juist doe om de rust en veiligheid in mijn roedel te waarborgen.

Graag niet vlak voor de wandeling voer geven. De honden rennen en spelen tijdens de wandeling, en met een volle maag kan dat mogelijk verkeerd gaan.

Tijdens de wandeling gebruik ik voertjes (gedroogde runderlong of Frolics (gevogelte)) om de honden te belonen als ze bij me komen. Mocht uw hond een allergie hebben dan voer ik uiteraard met speciale brokjes.

Na de wandeling worden de honden afgedroogd, hele vieze honden kan ik eventueel afspoelen met mijn mobiele hondendouche. Ook krijgen ze vers water te drinken in de bus.

De bus wordt iedere week verschoond, gedesinfecteerd en nagekeken. De bus is voorzien van verwarming, airco, mechanische luchtventilatie, verlichting bij in de cabine. Iedere hond wordt in een individuele kennel geplaatst, huisgenootjes mogen bij elkaar.

KynoCompany kan EHBO verrichten, en werkt samen met Dierenkliniek Oudorp in Alkmaar. Dus mocht uw hond direct medische hulp nodig hebben is de hond bij Dierenkliniek Oudorp in goede handen!

bus hondenuitlaatservice
hondenuitlaatservice hond in bus
hondenuitlaatservice bus
hondenuitlaatservice vizsla deense dog boomer in duinen

'GA JE MEE?'

Kleine groepen, veel overzicht, persoonlijke aandacht.

Hondenuitlaatservice KynoCompany neemt gemiddeld 8 honden mee tijdens de groepswandelingen. Overzicht, veiligheid en aandacht voor elk individu vind ik erg belangrijk. Ik neem de tijd voor elke hond, wil elke hond goed kunnen observeren. Andere hondenuitlaatservices, wandelaars (met honden), ruiters ga ik uit de weg tijdens de wandelingen om onrust tot een mimimum te beperken en de veiligheid te waarborgen.

De honden die meegaan met de groepswandelingen zijn sociaal vaardig naar mens en dier, tijdens de wandelingen wil ik dat het gemoedelijk blijft. Honden die meegaan hebben geen drang om dieren, fietsers, voetgangers, auto’s, etc na te jagen. Is dit niet op uw hond van toepassing? Dan kunt u beter kiezen voor een individuele wandeling. Dan kom ik naar uw huis en loop zo’n 60 minuten met uw hond in uw buurt.

Service: U krijgt van mij na iedere wandeling een privéberichtje zodra de hond thuis is, en ik ben super-actief op de socials waardoor u kunt zien hoe het uw hond vergaat.

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

SOCIAL MEDIA

Volg KynoCompany op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, en bekijk de dagelijkse foto’s & filmpjes van uw hond.

Regelmatig ben ik live te volgen op Facebook en Instagram, u kunt dan dus live meekijken!