STAFFORDS OF PITBULLS UITLATEN..

Staffords of Pitbulls uitlaten door een hondenuitlaatservice, kan dat? Heeft u problemen met het vinden van de juiste persoon of de juiste hondenuitlaatservice om uw hond uit te laten? Wordt uw hond geweigerd vanwege zijn oorsprong? Durven mensen in uw netwerk uw hond niet uit te laten? Of durft u het niet aan om uw hond aan iemand anders mee te geven?

Vaak worden Staffords/ Pitbulls en honden die dezelfde kenmerken hebben geweigerd bij hondenuitlaatservices, dat is echt niet gek omdat wanneer u oprecht naar de oorsprong en de genen kijkt van deze schatten, er een groter risico is dat de hond agressie vertoont naar honden & andere dieren, dan bij andere type honden. Dit is een gegeven en mag niet ontkent worden.

En toch hebben deze honden wel veel beweging & aandacht nodig! Krijgen ze dat niet dan heeft u een gefrustreerde hond in huis met veel opgekropte energie, die in alle waarschijnlijkheid zich niet zo gedraagt als u wenst.

staffordsIK KAN U HELPEN. Met mijn grote portie ervaring met Staffords, mijn kalmte en geduld en de kennis om honden te trainen, wil ik ook u graag helpen. Ik verzorg individuele wandelingen of kan gaan hardlopen/ fietsen met uw hond. Ook als uw hond uitvalt naar andere honden sta ik voor u klaar. Mail naar info@kynocompany.nl

Bewaren

Bewaren