Reviews zijn voor een bedrijf veel waard. Niet alleen om aan anderen te laten zien dat je tevreden klanten hebt, maar vooral om juist te zien of mensen tevreden zijn en waar je nog aan kunt werken.

reviews

Een stukje positieve tekst van de ervaring die klanten bij KynoCompany hebben is erg leuk om terug te lezen! In de toekomst hoop ik ook echt dat mensen nog steeds blij zijn met hoe ik hun honden en hen zelf behandel. Mocht er nou eens puntje van kritiek zijn (feedback noemen we dat) dan hoor ik dat ook graag, mag in een mail. Ik ben een beginnend ondernemer, een beetje perfectionistisch, en ik kan altijd feedback gebruiken. Dus kom maar op, blijf wel lief! En iedereen die een review heeft geschreven ontzettend bedankt!

Nog geen review geschreven? Dit kan op mijn Facebookpagina van de Uitlaatservice en van de BootCamp met uw hond en op Telefoonboek.nl

Helpt u  mee KynoCompany groot te maken? DANKUWEL!