Niet alleen maar wandelen met de honden. Niet zonder gevoel.
Niet zomaar maken mensen de keuze om jou binnen te laten in hun privéleven.

hondenuitlaatservice blogAls hondenuitlaatservice word je onderdeel van een gezin, of dat nou een vrouw alleen is met haar hond of bijvoorbeeld twee mensen met hun drie kinderen. Je komt in hun huis, hun prive, hun leven. Je hebt de verantwoordelijkheid zorg te dragen voor hun zeer waardevolle & afhankelijke familielid, en hun tijd bij ons te verrijken.

Als vanzelfsprekend blend ik in, zit ik in de routine van een andermans leven. Maar ik besef me niet altijd hoe belangrijk ik voor hen ben. De laatste dagen sta ik daar wel enorm bij stil.

Een hondenuitlaatservice is niet zomaar iets, het is het toevoegen van geluk. Want als de honden gelukkig zijn, zijn de eigenaren dat ook. Klik hier voor een beetje hondenhappiness!

Het is bijzonder mooi hoe honden verschillende levens met elkaar verbinden. Ik ben trots op mijn prachtige werk, het omvat heel veel liefde & er zijn veel uitdagingen. Ik voel me bevoorrecht dat ik een belangrijk onderdeel van vele mensen- en hondenlevens mag zijn.