Vakantie

Vakantie.. ook ik heb daar behoefte aan, ondanks mijn prachtige baan. Even een paar dagen NIETS lijkt me weer heeeerlijk! Want het is niet alleen maar honden ophalen, wandelen, en thuis brengen. Daarnaast heb ik heel veel klantcontact, moet ik mijn app- en mailverkeer onderhouden, de website en alle social media up to date houden, filmpjes/ foto’s bewerken, planningen maken, administratie bijhouden, bus schoonmaken, hondenhanddoekenwasjes draaien, intakegesprekken voeren, geef ik nog (sporten-met-de-hond-)trainingen en dan wil ik ook nog wel eens naar een lezing/ workshop gaan. Werkdagen van 12 uur zijn geen uitzondering.

vakantieHet is lastig voor jullie (mijn klanten) als ik vakantie opneem, want jullie huren mij niet voor niets in. Maar voor zover het lukt probeer ik vervanging te regelen, en waar zou ik zijn als ik Ivonne niet had. Een topper van een vrouw die in mijn 3 weken vakantie de maandagen en donderdagen overneemt. De rest van de dagen heb ik helaas geen vervanging, sorry daarvoor!

Iedereen die de hond dus op maandag en/of donderdag aan mij meegeeft heeft geluk, want Ivonne (17 jaar werkzaam bij dierenkliniek Europaplein in Amsterdam), moeder van 3 geweldige kinderen en een energieke Gordon Setter ‘Breagha’ neemt de groepswandelingen van die dagen over. Ivonne loopt al een lange tijd mee met KynoCompany en heeft vorig jaar ook in mijn vakantie waargenomen. Ik zou haar niet vragen als ik geen vertrouwen in haar had. Een dame met veel ervaring, een rustige energie, veel kennis over honden en heeft een goed observatievermogen.

Mijn vakantie is van 8 t/m 26 september. Alle contact zal via Ivonne gaan. Er kunnen geen extra honden mee op de ritten, Alleen de honden die al op de ma en do meegaan kunnen in die weken ook mee. Ivonne haar telefoonnummer zal ik privé aan degene geven die hem nodig hebben. Zelf ben ik NIET bereikbaar in mijn vakantie. App/bel mij dus aub pas NA 26 sept. Het telefoonnummer wat jullie van mij hebben is ook mijn privénummer dus ik zou het heeeel erg waarderen als jullie mij niet bellen of appen. Mailen kan WEL info@kynocompany.nl, deze open ik 27 sept weer!