Social media & KynoCompany gaan heel goed samen. U kunt mij vinden op alle kanalen. Welke..? Lees dan verder!

Social media is in deze tijd een zeer krachtig middel om meer bekendheid te genereren. En laat ik daar nou net veel interesse voor hebben. KynoCompany is vooral erg actief op Facebook en op Instagram. Ook heb ik een Twitter-account en een YouTube-kanaal. Alles onder de naam ‘KynoCompany’.

winactie social media

Op deze social media sites krijgt u veel informatie, foto’s & filmpjes te zien. En wat ook erg leuk is…. u kunt regelmatig meedoen met win-acties! Onlangs was er een Like & Share-actie, met 4 winnaars! Hield KynoCompany op 5 december natuurlijk een Sinterklaas-actie, waar de klanten ontzettend blij mee waren. En momenteel (december 2016) loopt er een Kerst-actie!

Loop deze te gekke actie nu niet mis en ga snel naar de Facebook-pagina van KynoCompany om kans te maken op een kerstpakket voor uw hond!

Bewaren