Een week vol mooie ontwikkelingen! En de week is nog niet eens voorbij. We zijn hard aan het werk geweest met de bedrijfswagen. Van binnen ziet het er nu piekfijn uit, netjes, maar vooral veilig. Dat is voor mij een pré. De honden op een veilige manier vervoeren. Heel blij ben ik met de bus nu, en hij is nog niet eens klaar. Vanmorgen heb ik de bus naar GCA-reclame gebracht waar de stickers er op worden geplakt, oh daar ben ik zo benieuwd naar. Morgen nog een beschermlaag er overheen en dan is ie bijna af! Ik plaats zsm een foto op de site. Voor nu alvast een sneakpreview…

ontwikkelingen

Zoals op de foto te zien is heb ik ook heb ik mijn bedrijfskleding binnen. Een cool vest, een t-shirt en een tanktop. Ik ben er blij mee. In de toekomst laat ik meerdere shirts drukken die u als klant kunt kopen. Hoe gaaf is dat, uw eigen KynoCompany-shirt, laat hiermee zien dat u een actief leven lijdt met uw hond en laat zien dat u fan bent! Maar er gebeurt meer bij KynoCompany..

Dinsdag 19 april heb ik een praktijkdag gevolgd voor de opleiding Dieren EHBO in Roosendaal. Erg leerzaam! Een hoop geleerd hoe de eerste hulp te verlenen bij honden, echt een must voor mensen die honden begeleiden! En de dag erna een inspirerend gesprek in Gouda gehad, met Monique Appels van de HondenUniversiteit. Zij helpt ondernemers beter ondernemen. Een slimme dame met verstand van alles in de hondenbranche en marketing. Altijd fijn om tips te krijgen en een paar complimentjes. Ja dat is toch geweldig!

Als klap op de vuurpijl werd ik vandaag gebeld door Martin Arens van dierenkliniek Oudorp. Enthousiast zei hij JA op de samenwerking die ik hem aanbood. Ik heb graag een deskundige dierenkliniek aan mijn zij. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de honden die ik begeleid dan ben ik bij hen aan het juiste adres.

Het loopt voorspoedig en ik geniet er van.