Sinds de aftrap, oftewel de try-out, van de BootCamp met uw hond ben ik niet meer achter mijn laptop weg te slaan. De lessen voorbereiden, ideeën opdoen en nieuwe hindernissen/ attributen aanschaffen. Foto’s bewerken. Reclame maken. Ja dat alles neemt een groot deel van mijn tijd in beslag, maar ik kan er mijn creativiteit in kwijt. En nu.. nog een BLOG erbij. Want ik houd van praten & schrijven.

BootCamp met uw hond. Mijn drie passies kan ik daar in kwijt. Werken met dieren, mensen begeleiden en als laatste.. sporten. Dus deze BootCamp geef ik vol overgave. Eigenlijk alles waar ik voor ga doe ik vol overgave. Ik wil alles weten en alles goed doen. Dat laatste wil ik graag maar kan natuurlijk niet, en van fouten leer je weer. Either you win or you learn! En ik heb een hoop geleerd de afgelopen tijd.

Een eigen bedrijf opzetten is fantastisch, maar het is niet niks. Omdat het van mij is, ik er mijn liefde in stop, voelt het niet als werk. Nu alles op alles voor de Uitlaatservice en de BootCamp. En wat is het mooi om vanuit allerlei hoeken hulp en tips te krijgen. Zo staat mijn partner Marco stevig aan mijn zij, hij helpt mij ontzettend goed en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Ook de hulp van Yvonne (eigenaresse van Hondentrainingen Yvonne van der Meer) waardeer ik zeer. Van haar heb ik veel geleerd en mede door haar ben ik deze kant op gegaan. Mayke van MayBeautyBlog is ook een topper, met haar kennis van websites heb ik me minder een slag in de rondte hoeven te werken in de (voor mij) nieuwe wereld van website-designen. Last but not least Reuben van Kiljan Kleinschade die mijn bus heeft laten shinen! En bovenal de liefde & steun van mijn familie, vrienden en kennissen!

Voor nu: mijn eerste Blog. Er komen er meer. Zo waar ook met zinvolle informatie. En ervaringen. Verhalen die ik graag met jullie deel. Er staat een mooie tijd te wachten. Ik ben gemotiveerd.