hondenuitlaatservice
hondenuitlaatservice
hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice KynoCompany heeft weer ruimte op:

maandag, woensdag en donderdag.

GEEN ZORGEN OVER UW HOND DANKZIJ DE HONDENUITLAATSERVICE

Hondenuitlaatservice KynoCompany haalt honden op uit Heerhugowaard.

Voor groepswandelingen haalt hondenuitlaatservice KynoCompany uw hond bij u thuis op en gaat ongeveer anderhalf uur met ze wandelen op verschillende locaties in de nabije omgeving van Heerhugowaard. Afhankelijk van de weersomstandigheden en waar de laatste hond wordt opgehaald laat ik de honden uit. Uitlaatlocaties zijn onder andere; Park van Luna, Waarderhout (aangelijnd of los), Schoorlse Duinen, Bergerbos, Egmond aan Zee, Vlasgat of Geestmerambacht. Daarna worden alle honden weer veilig naar huis gebracht. We zijn al met al zo’n 3 á 4 uur op pad incl reistijd.

Een individuele wandeling duurt zo’n 60 minuten. Ik kom dan bij u thuis en laat de hond uit in zijn eigen omgeving, tenzij anders is afgesproken. Ik breng de hond weer thuis, zorg voor water en kan de hond eventueel voer geven. Voordelen van de individuele wandeling zijn; meer rust voor uw hond, persoonlijke aandacht voor alleen uw hond en afhankelijk van wat uw hond nodig heeft kan ik een stuk training toepassen tijdens de wandeling. Ook is er de mogelijkheid om KynoCompany te laten hardlopen of fietsen met uw hond!

KynoCompany stelt een overeenkomst op waarin u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en u KynoCompany toestemming geeft, middels het sleutelcontract, om uw huis te betreden. Deze tekent u tijdens het intakegesprek. Ook neem ik graag tijdens het intakegesprek uw huissleutel in ontvangst. Het intakegesprek vindt plaats binnen een paar dagen dat u KynoCompany een aanvraag hebt gestuurd voor de hondenuitlaatservice.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

KynoCompany neemt haar verantwoordelijkheid.

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice meegaat krijgt uw hond een penning aan de halsband of tuig met ‘KynoCompany’ & mijn telefoonnummer erop. Mocht er onverhoopt een hond wegraken, dan zal KynoCompany er al het mogelijke aan doen om uw hond terug te krijgen.

Honden die voor het eerst meegaan met de hondenuitlaatservice lopen de eerste (paar) keer aangelijnd mee, aan de lange lijn. Ik wil graag eerst vertrouwen en een band met uw hond voordat ik deze los laat lopen.

Wanneer er onbekende honden in de omgeving aangelijnd lopen zal ik de roedel bij me roepen en hen eventueel aanlijnen.

Zo’n 2 uur voor hondenuitlaatservice KynoCompany uw hond ophaalt aub geen voer geven ivm kans op maagtorsie!

Tijdens de wandeling gebruik ik voertjes (gedroogde runderlong of Frolics (gevogelte)) om de honden te belonen als ze bij me komen.

Na de wandeling worden de honden afgedroogd en krijgen ze vers water te drinken in de bus.

De bus wordt regelmatig verschoond, gedesinfecteerd en nagekeken. De bus is voorzien van verwarming, airco, mechanische luchtventilatie en iedere hond wordt in een individuele kennel geplaatst, huisgenootjes mogen ook bij elkaar.

KynoCompany werkt samen met Dierenkliniek Oudorp in Alkmaar. Dus mocht uw hond direct medische hulp nodig hebben is de hond bij Dierenkliniek Oudorp in goede handen!

hondenuitlaatservice kynocompany
hondenuitlaatservice bus
hondenuitlaatservice

'GA JE MEE?'

Kleine groepen, veel overzicht, persoonlijke aandacht.

Hondenuitlaatservice KynoCompany neemt tot zo’n 8 honden mee tijdens de groepswandelingen. Overzicht en veiligheid vind ik erg belangrijk. Andere roedels, wandelaars met honden ga ik uit de weg tijdens de wandelingen. Onrust in de roedels wil ik tot een mimimum beperken, ook wil ik met mijn hondenuitlaatservice andere wandelaars niet ‘tot last’ zijn. Mocht u mij dus tegenkomen en ik loop de andere kant op? Dan is dat niets persoonlijks, maar ik ben gewoon aan het werk.

De honden die meegaan met de groepswandelingen zijn sociaal vaardig naar mens en dier, tijdens de wandelingen wil ik dat het gemoedelijk blijft. Honden die meegaan hebben geen drang om dieren, fietsers, voetgangers, auto’s, etc na te jagen. Is dit niet op uw hond van toepassing? Dan kunt u beter kiezen voor een individuele wandeling. Dan kom ik naar uw huis en loop zo’n 60 minuten met uw hond in uw buurt.

Service: u krijgt van mij na iedere wandeling een berichtje zodra de hond thuis is!

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

SOCIAL MEDIA

Volg KynoCompany op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, en bekijk de dagelijkse foto’s & filmpjes van uw hond.

Regelmatig ben ik live te volgen op Facebook en Instagram, u kunt dan dus live meekijken!